Hejеџијанг Баолин Електрик копродукции, Ltd  е еден од професионалните производители на големи производи во развој и производство на заштитени делови за заземјување и молња, производи за монтирање на електрична енергија и приклучоци за надземни линии ... Производите што ги произведувавме веќе добиле професионални сертификати како CE, ISO9001, ROHS, итн. Секоја нарачка на производот испорачана од фабриката Баолин ќе има гаранција на квантитет и гаранција на квалитет за да обезбеди заштита по продажбата.

Правејќи го светот посветло и побезбедно - Направете ја вистинската врска

Вести

Нашата мисија е да се направи повеќе светли и сигурен свет .Creating вредност за потрошувачите, остварување на сонот за нашите вработени.

Гледај Повеќе